085 1050556

Website ontwikkeling met passie

STAP 1

DE WENS DOORSPREKEN

Graag praten wij eerst goed met onze klanten over het idee wat hun in ogen hebben, wanneer dit gedaan is word alles verwerkt op papier en aan de hand daarvan word er een passende vrijblijvende offerte opgesteld.

STAP 2

PROJECT STARTEN

De website zal eerst qua design ontwikkeld worden zodat de klant een indruk kan krijgen hoe eindresultaat eruit komt te zien. Dit design word vervolgens na goedkeuring van de klant ontwikkeld tot een complete website.

STAP 3

WEBSITE EVALUEREN

We zullen u in deze fase een link doorsturen naar een proefversie van de website, deze kan uitbundig door u getest worden. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een demonstratie van uw website.

RESPONSIVE WEBSITE

Responsive websites zijn tegenwoordig niet alleen belangrijk voor het goed tonen van uw website op elk apparaat, ook is het belangrijk voor de vindbaarheid van uw website op Google en andere zoekmachines. Ook voor de responsive versie(s) van de website word er vooraf een design gemaakt, wanneer deze goedkeuring heeft gehad van de klant word deze ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van de responsive versie word er zowel gelet op uiterlijk als gebruiksvriendelijkheid, wie wilt er tegenwoordig nog een auto zonder stuurbekrachtiging?

website idee

WE LUISTEREN NAAR UW IDEEËN

Uw ingeving in uw website is natuurlijk heel belangrijk, we luisteren eerst zorgvuldig naar uw ideeën voor wij de website gaan uitwerken. Zo kunnen wij een website opleveren die compleet naar wens van de klant is.

LEVENSLANG GARANTIE

We leveren levenslange garantie op fouten in het systeem, een fout is een fout ook als deze er al meerdere jaren in zit maar nooit ontdekt is! Natuurlijk willen we dat onze klanten volledig gebruik kunnen maken van de door ons ontwikkelde websites zonder enige problemen.

garantie
webhosting verzorgd

INCLUSIEF WEBHOSTING

Alle websites worden aangeboden inclusief een op maat gemaakt webhosting pakket, dit pakket word aan de hand van de vraag opgesteld. Bij grote websites en web applicaties word er gekeken naar andere oplossingen zoals een VPS, Dedicated Servers of zelfs een complete server omgeving om de website zo soepel als mogelijk te laten draaien.

WEBSITE KOPPELINGEN

We hebben ruime ervaring in koppeling leggen tussen uw website en andere instanties, zo hebben we bijvoorbeeld ervaring in de koppelingen: Mollie – Rabobank Omnikassa – Pararius – MailChimp – DirectAdmin. Natuurlijk kunnen we ook omgaan met API’s (koppelingen) die voor ons onbekend zijn, mocht u vragen hebben over ervaring met overige koppeling kunt u contact opnemen.

api koppeling

GESPREK OF BEL AFSPRAAK AANVRAGEN

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE